Accu Asus k42d 5200mAh 11.1V Lage Prijs

Portable Computing is geweldig, maar met behulp van een laptop of Tablet op de weg meestal betekent het opgeven van het beste deel van uw desktopervaring: meerdere monitoren. Dit is vooral pijnlijk voor multitaskers die proberen om werk te krijgen gedaan uit de buurt van het kantoor, zoals zelfs de beste laptop scherm kan niet concurreren met de extra onroerend goed van een tweede scherm. De Accu Asus k42 is een draagbare monitor die tot doel heeft deze problemen op te lossen. Maar hoewel we waardering voor de handige USB-type-C-verbinding en aantrekkelijk design, een paar ernstige gebreken liet ons gevoel teleurgesteld.

Het beste wat de AOC I1601FWUX heeft gaan want het is de helderheid, die maatregelen 212,6 neten. Dat is helderder dan de vergelijkbare ASUS ZenScreen MB16AC (179,6 neten), de AOC e1659fwu USB-monitor (177 neten) en de USB 3,0-aangesloten ASUS MB168B + (163 neten), maar zelfs de meeste goedkope Desktop monitoren bieden een betere helderheid. Het display heeft ook fatsoenlijke kleurnauwkeurigheid: we gemeten een Delta-E Score van 0,15; 0 is een perfecte score, en alles wat lager dan 1 ziet er redelijk goed.

Nochtans, was het kleurengamma minder indrukwekkend, aangezien de AOC monitor enkel 62 percent van het sRGB kleurenspectrum reproduceerde. De Accu Asus k42d had een betere Score van 72,4 procent, maar we beschouwen 100 procent of beter om ideaal te zijn.

Er waren ook echte problemen met posterization, met kleur gradiënten die moeten verschijnen glad in plaats gescheiden in verschillende blobs van kleur op het scherm. Soms was het gemakkelijk te negeren. Maar in sommige scènes, draaide het wat had moeten vloeiende overgangen tussen de Accu Asus k42j tinten in iets meer als een topografische kaart, met strepen van kleur in plaats van geleidelijke veranderingen. De zwarten werden verpletterd, makend het moeilijk om tussen donkere schaduwen te onderscheiden, en de subtiele details werden vaak verloren wegens het.

Het volledige ding meet 14,9 x 9,25 x 0,3 duim en weegt 1,8 ponden (2,2 ponden met de inbegrepen dekking), die het slanker en lichter dan de meeste tabletten en beduidend lichter dan zelfs de meeste ultraportable laptops maakt. Hoewel het iets groter dan de Accu Asus k42ja (14,6 x 8,9 x 0,3 cm, 2,8 pond met deksel), het is lichter en nog klein genoeg om gemakkelijk te glijden in een laptop tas.

De monitor heeft ook wat Accu Asus k42e noemt LowBlue modus, die kleurtemperaturen op het display past om blauw licht te verminderen. Bepaalde golflengten van blauw licht die vaak worden geproduceerd door monitoren en andere gloeiende displays zijn gekoppeld aan ogen, slapeloosheid en zelfs leeftijdsgebonden Macula degeneratie. Automatische kleur tweaks lijkt een eenvoudige manier om een aantal van deze potentiële schade te voorkomen.

De poort van de monitor en de interface selectie is perfect in zijn minimalisme, met slechts een enkele USB-type-C-poort en een enkele knop voor de macht. In normale werking, het geeft je alles wat je nodig hebt om up and running, en niet een enkel ding dat je niet.

Helaas, de realiteit is niet altijd zo eenvoudig. Ten eerste Accu Asus k42f is er de kwestie van de havens. Hoewel we in staat waren om de monitor met succes te gebruiken op verschillende variaties van USB-c, met inbegrip van Thunderbolt 3, de kleine haven is nog niet alomtegenwoordig, en het zal niet werken met USB-c-to-USB-3,0 adapters. Als u geen USB-C op uw laptop, je bent gewoon pech.

Er is ook de kleine kwestie van de aanpassing van de helderheid en andere instellingen. Met alleen de Power-knop beschikbaar is, is alle menu interactie gedaan door op de aan/uit-knop. Een snelle pers brengt het menu instellingen, terwijl een lange druk op de bevoegdheden van het display. Eenmaal in het menu navigeert u met een reeks korte persen om door menu-opties en lange persen te bladeren om items te selecteren. Echter, omdat de lange persen in eerste instantie registreren als korte persen tot het vastgehouden, moet u de fiets helemaal door de opties van een menu, kom terug rond om het item net voor de degene die je wilt en vervolgens ingedrukt houden om de gewenste optie te selecteren.

Accu voor Asus K53SV

De AOC-monitor vereist geen extra software. Het bedrijf heeft betrekking op de draagbare monitor met zijn standaard garantie, die drie jaar van de dekking biedt, maar slechts een jaar voor de LED-paneel.

We houden van het idee van de AOC I1601FWUX. Een draagbare monitor die gewoon verbindt en geeft je Dual-screen mogelijkheden op de gaan klinkt als een perfect product voor zakelijke reizigers, en moet gemakkelijk aan te bevelen. Maar terwijl we kunnen kijken naar tal van gebreken in het display zelf-een Dim backlight en mollig kijkhoeken niet veel uit als je het typen van documenten en het bekijken van spreadsheets-de onhandige menu-interface maakt het veranderen van instellingen een enorme gedoe, en de stand functioneert zo slecht dat het bijna onbruikbaar is onderweg.

Voor een betere optie, overweeg dan de ASUS ZenScreen MB16AC, die ook een beetje Dim, maar biedt een betere beeldkwaliteit in het algemeen, fatsoenlijke stand opties en superieure controles.

100% Nieuwe Laptop Accu voor Asus x451 

https://kopenaccu.activeboard.com/t64168055/accu-asus-x451c-5200mah-goedkoopste

Laptop Accu Asus k52x 5200mAh 11.1V

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons