Accu Asus K556UB 

Gekenmerkt door zijn lichtgewicht chassis (2,1 kg), de Accu Asus K556UA is een groot formaat laptop weergegeven op minder dan 500 euro. De basis is bedoeld voor gebruik op kantoor met de steun van een Core i3 Skylake, een goede hoeveelheid RAM (8GB) en een harde schijf opslag van de daaruit voortvloeiende capaciteit, niet te vergeten zijn grote anti-glare scherm. Een type-C USB-aansluiting voltooit de Donne en vindt plaats op een elegante blauwe schelp.

ASUS kiest voor een sober en stijlvol design met zijn ASUS VivoBook R702UA-BX308T. De geborsteld blauw-grijze romp is versierd met een vergulde centrale logo, terwijl het interieur contrasteert met een zilveren coating met hetzelfde geborsteld effect. Het chassis is voornamelijk gemaakt van aluminium om een mooie robuustheid te presenteren ondanks zijn verfijnde silhouet (amper 21 mm). Met iets meer dan 2 kg op de schaal, de 17 centimeter is lichtgewicht, terwijl de algehele metingen zijn verlaagd om de mobiliteit te stimuleren. Het toetsenbord is niet verlicht.

Geconfigureerd om te voldoen aan een desktop nodig heeft, de Accu Asus K556UB vertrouwt op een Core i3 Skylake Low-Power en 8GB RAM. Deze combinatie toont het antwoord op alle gemeenschappelijke taken (Office Pack, Web Browsing, video afspelen) met een zeer lichtgewicht Editing marge. Met 8 GB RAM-geheugen in de ondersteuning, multitasking wint in omvang met een mooie vloeibaarheid tussen de taken.

Opslag is toevertrouwd aan een 1000 GB harde schijf. Geen SSD gewijd aan het programma dus, die een zeer waardevol onderdeel van responsiviteit deze dagen verwijdert. Toch is de capaciteit is royaal dankzij de harde schijf en maakt het mogelijk om een goed geleverde bibliotheek. namelijk dat een locatie M. 2 is logisch vrij om een SSD daarna toe te voegen (geen onderhoud Luik).

Van haar kant, het scherm voorschotten basisspecificaties: een standaard definitie (1600 x 900 px) en de ondersteuning van een TN slab leidt tot smalle kijkhoeken. Goed punt niettemin, zal de anti-verblindings behandeling verblindings situaties in een heldere milieu verhinderen.

Ten slotte is de Accu Asus K556UF doet heel goed in verbinding, althans gelet op haar kleine profiel dat de stopzetting van de optische drive impliceert. Er is een SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en vier USB-poorten, waaronder een USB-3,0 en een USB 3,1 type-C (veelzijdig). De overdracht van gegevens wordt verstrekt door Gigabit Ethernet en recente WiFi AC en Bluetooth 4,1 modules.

We wachten nog steeds op Intel en AMD’s nieuwe partnerschap te mainstream dunne en lichte laptops met aparte grafische oplossing, maar in de tussentijd van Nvidia GeForce MX150 is de beste combinatie van kracht en prestaties wanneer draagbaarheid een prioriteit is. ASUS nu beweert te hebben gemaakt van de “dunste laptop op de planeet” op te nemen van de discrete-level grafische: de ZenBook 13 UX331 (zoals gezien op Engadget).

Accu Asus K556UJ biedt ook een MX150 in spiegelen 14 twee-in-één, maar deze nieuwe ZenBook 13, die werd oorspronkelijk aangekondigd vorig jaar, is slechts 0,5-inch dik en weegt 2,5 pond. Het 1080p-scherm is een touchscreen, maar er zijn geen converteerbare scharnier shenanigans. ASUS beweert “hele dag batterij,” met tot 14 uren van uptime, maar dat is bijna zeker een getal waarin elke intense gaming niet.

De MX150 is niet van plan om te concurreren met zelfs begroting desktop gaming bouwt in de framerate oorlogen, maar het moet doen prima met Overwatch en andere populaire titels ontworpen voor een brede waaier van hardware. Het niet gebouwd voor VR, thats for sure. Ook, volgens een recensie van een pre-versieversie van de Accu Asus K556UR , Asus heeft downclocked de MX150 enigszins, zodat u misschien niet krijgen zo veel prestaties als grotere MX150 laptops die veroorloven kunnen om te draaien de GPU op volle snelheid.

Met 8GB RAM, een 256GB SSD, een quad-core Intel Core i5-8250U processor, één USB-C poort, dual USB 3.0 pluggen en een microSD-kaartlezer, dit is een aardige hoeveelheid kracht en vermogen Asus heeft verpakt in een klein, $999-pakket.

Accu Asus K556UQ showde haar belachelijk dunne en lichte ZenBook 13 bij CES eerder dit jaar, maar het model miste een essentiële component: een dedicated GPU. Nu, echter de nieuwe ZenBook 13 UX331 biedt de hele keet op gewoon 0.47-0.55 duim dik en met een gewicht van slechts 2,47 lbs, met een aparte grafische kaart aan boord en een 13.3″ FHD touchscreen display.

De visuele grunt werk komt hoffelijkheid van een Nvidia GeForce MX150 2 GB GDDR5 GPU, en zorgt voor extra prestaties voor games en GPU-intensieve taken en zeker een boost over de Intel UHD kaarten gevonden in ultrabook tegenhangers. ASUS zegt het is’s werelds dunste laptop met een aparte GPU, en het zal ongetwijfeld een rol spelen bij stoten van het merk verkoop van speelautomaten, die ASUS verwacht toename met 33 procent dit jaar.

De machine beschikt ook over twee USB 3.0-poorten, een micro SD-kaartlezer, koptelefoon-out, audio-in jack, dual-band 802.11ac Wi-Fi, en een 50Wh lithium-polymeerbatterij die kan bogen op tot 14 uren van runtime. Krijg je 60 procent opgeladen in slechts 49 minuten, ook, maar dan weer je zou verwachten van een snelle laadtijd voor een zodanige lichtgewicht machine. Het is nu te koop voor $1.000.

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons