Accu Asus R104TAL Goede Prijs

Accu Asus H100TC serie laptops hebben altijd onder de indruk ons met hun mix van premie kijkt en topkwaliteit schermen. Met de UX410 serie, Asus ups 14 aan de grootte van het scherm maar behoudt de rest van de formule – en met Evenzo top-kwaliteit resultaten.

Laten we beginnen met het uiterlijk van de premie. Het geborsteld aluminium deksel zou even thuis op een laptop tweemaal de prijs, en het wordt aangevuld met een verzonken touchpad compleet met een rand van glanzend metaal “diamond-cut”. Voor sommigen is kan de UX410 veer te ver in een wereld van Trump-achtige bling, vooral als u ervoor de Rose Gold-finish kiest, maar ik een fan ben.

Gelet op de 14 in scherm, het is ook verrassend licht op 1,4 kg. Dat is niet te wijten aan kunststof, ofwel, met het frame gebouwd van aluminium, en het voelt voldoende goedgebouwde. Door het bijsnijden van de randen aan beide zijden van het scherm tot 6mm, Accu Asus R104TA houdt de breedte tot 323 mm, maar door moderne normen is het niet bijzonder slank: Ik heb gemeten 19 mm van boven naar beneden garen met gesloten deksel.

Een grotere chassis biedt meer ruimte voor poorten, hoewel, en de UX410 is goed aangesloten. Samen met een keuzelijst met invoervak audio aansluiting is er een full-size HDMI-aansluiting plus USB 3.1 en USB Type-C-poorten aan de linker kant. Een SD kaartslot en twee verdere USB 2 poorten zitten aan de rechterkant. ASUS tucks de sprekers onder de voorste lip van de laptop, en ze waardig van de Harman Kardon branding-luid, duidelijk en gedetailleerd.

Maar dat scherm waar Accu Asus R104TAF blinkt echt uit is. Bijvoorbeeld, er is geen gebroken witte verkleuring dat weg goedkoper panelen geeft, en werd duidelijk tijdens een zonnige treinreis, het dynamisch de helderheid aan de omgevingsomstandigheden.

Een resolutie van 1.920 x 1.080 maakt volledige zin voort te laptop zoals dit: er is voldoende detail voor werkbladen en zoomen in foto’s, maar u niet betalen voor een hogere resolutie die u niet altijd handig (vooral wanneer Windows beslist te tonen systeem tekst op de kleinste mogelijke grootte).

Kleuren eruit zien punchy, en mijn eerste indrukken waren aangevuld met testen terug in het lab. Onze X-rite i1 Display colorimeter gemeten een gemiddelde Delta E van 0.26, en het IPS paneel bleek staat van het reproduceren van 94,6% van de sRGB-gamma terwijl slaan highs van 354 cd/m² helderheid. Ik kan getuigen dat er prima in de volle zon, ook.

Het is moeilijker om opgewonden over het toetsenbord. Accu Asus R104TAL Met uitzondering van het verkleinwoord cursors, de toetsen zijn groot en eenvoudig te raken (met inbegrip van de toets die hinderlijk, de rechterbovenhoek positie, direct naast de Delete-toets neemt; je kunt raden wat hield ik per ongeluk raken). Ze hoeven niet veel reizen, maar het is een bevoegde, backlit aanbieden.

Ik ben oprichter van de touchpad. Dit is groter dan je zou verwachten, die helpt als het gaat om gebaren van Windows. Accu Asus R104TAR U kunt ook ingedrukt overal, wat handig is als u wilt selecteren van een hele alinea met tekst: je druk naar beneden waar u wilt beginnen met uw keuze en dan houd het ingedrukt als je vinger het pad omlaag.

Je kan niet opladen via de USB Type-C-sleuf, met Asus te vertrouwen op een conventionele gegoten stroomvoorziening een lelijke bobbel aan uw werkmap toevoegen zal als u wilt mee te. Gelukkig, u wellicht niet aan. Het duurde 10uur 35mins in onze video-overzicht-tests, die is geweldig voor een Windows laptop met een 14 in scherm.

Deze batterij levenresultaat was voor de low-end Accu Asus R104TAM met een Core i3 processor; de £720 versie, met een Core i5, dreigt te duren ongeveer een half uur minder. Dat extra geld het RAM-geheugen van 4GB tot 8GB en verdubbelt de grootte van de SSD van 128GB tot 256GB verhoogt, en het is deze laatste upgrade thats misschien wel meest de moeite waard.

Accu voor Asus C12N1320

Zeker, de UX410 was nooit traag tijdens dagelijkse taken. Het meegetroond via Windows 10 Home zonder enige judders, en zoals onze benchmarks het blijkt was alleen in het geheugen-intensieve taken zoals videobewerking en zware multitasking, dat het moeite. Een score van 34 is in overeenstemming met de verwachtingen voor een Core i3-7100 met 4 GB van RAM.

Het komt neer op een uitstekende begroting laptop. Ik ben geen fan van 128GB SSD’s, en zou geneigd zijn om te upgraden naar de hogere spec versie om deze reden alleen al, maar als u bepalen wat u op deze laptop opslaat dan wordt het beheersbaar. Het is een indrukwekkend aanbod van Asus, die nogmaals zijn rivalen hoe toont het bouwen van een verleidelijke mid-range laptop zonder compromissen in de verkeerde plaatsen.

http://www.onlinetagebuch.de/kopenaccu/2018/03/10/accu-voor-asus-h100ta-31wh-3-85v/

http://ulog.u.nosv.org/item/kopenaccu/1520654813

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons