Accu Asus R209TA 

Accu Asus Memo Pad ME102 introduceert een nieuw groot formaat declinatie van RoG Strix Scar is veelzijdig/Game-oriented, de ASUS Strix GL703VM-EE209T. Achter een design met elegantie en finesse, de PC legt het met een solide basis, bestaande uit een Quad Core i7 Kaby Lake, 8GB RAM en een hybride opslag van 1,1 TB. Vooraan, de GTX 1060 Pascal is verantwoordelijk voor het grafische gedeelte met de steun van een mooie Full HD 120 Hz mat scherm, die meeslepende spel perspectieven biedt. Een goede verbinding met HDMI 2,0 en een backlit toetsenbord RGB 4 zones (Aura core) zijn ook op het menu, voor een prijs weergegeven in minder dan 1450 euro.

Extern, de ASUS ROG Strix GL703VM-EE209T maakt zijn kleine effect door lenen zijn blik op Rog Zephyrus, het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. In feite, op de zwarte aluminium deksel is een gestructureerde diagonaal dat de algehele geborsteld effect met de rog logo in een bronzen/zilverkleur hoogtepunten. Om te weten dat de laatste is verlicht in het rood wanneer de PC is ingeschakeld. Accu Asus Memo Pad ME102A Globaal, is het ontwerp vrij succesvol. Binnen ontdekken we relatief fijne scherm grenzen en een toetsenbord Entourage bedekt met een soft-touch afwerking voor een zeer sober visueel. Tenminste, het was zonder te tellen op de achtergrondverlichting van de RGB-toetsenbord met personalisatie op 4 zones dankzij de Aura core software. Op de metingen kant, is het beduidend meer fijn dan de meesten van al zijn directe concurrenten, behalve MSI GS73.

Autonomie is niet de Forte van deze Accu Asus F205TA omdat het zal niet meer dan 3 uur en 30 minuten te bezwijken aan surfen op het Internet met actieve WiFi.

Geformuleerd voor het spel vooral, de PC is gebaseerd op een dedicated high-end grafische kaart van de nieuwste generatie, de GTX 1060 met 3 GB dedicated GDDR5. In de praktijk laat het alle spelers vrij om hun favoriete games in Full HD draaien met optimale detailniveaus. Het spel in 4k is ook mogelijk (via extern scherm), maar niet noodzakelijkerwijs in de beste omstandigheden, evenals virtuele werkelijkheid.

Zijn hart wordt ondersteund door een Quad Core i7 Kaby Lake en door 8GB RAM, een duo dat zweeft over gemeenschappelijke taken en laat veelzijdigheid enthousiastelingen om alle veeleisende missies uit te voeren, zoals video-editing of 3D-modellering. Accu Asus R209TA Merk op dat de gladheid van het chassis gaat meer gemakkelijk klimmen temperaturen en een processor die de neiging heeft om vast te klemmen tijdens het veeleisende gebruik. Met de 8GB RAM, multitasking is comfortabel als je verblijf in een redelijke proporties.

De opslag deel is toevertrouwd aan een hybride oplossing nu standaard in zijn categorie. Accu Asus R205TA Het speelt ten gunste van reactiviteit zonder compromis op capaciteit. Inderdaad, de dedicated SSD van 128 GB in staat zal zijn om het besturingssysteem en Programma’s hosten, maar het zal nodig zijn om keuzes te maken op de games van de weinige games en dus bijdragen aan een prestatie van de meest responsieve, verkorte laadtijden en een wereldwijd helderder milieu. De 1000 GB extra harde schijf is er voor het archiveren van al uw bibliotheek.

De Accu Asus R409CA heeft een gediversifieerde verbinding, het hosten van een Gigabit Ethernet-poort, een Mini-DisplayPort, een HDMI-uitgang, vier 3,1 USB-poorten, een SD-kaartlezer en een C-type USB-poort (gen1, zonder Thunderbolt 3 ondersteuning). De nieuwste generaties van de WiFi-modules AC en Bluetooth 4,1 zijn ook op het menu.

Accu voor Asus C21N1414

Scherm kant, de bevinding is goed, maar de afwezigheid van IPS Slab is twijfelachtig, zelfs op een PC-spel. Maar TN (plus) wordt gedwongen om een refresh rate van 120 Hz, die een gladder rendering biedt aan spelers genieten. De volledige HD-definitie (1920 x 1080 px) biedt een hoge weergave dichtheid en u de meeste van uw inhoud te maken/spel in hoge definitie. Bovendien, de matte slab voorkomt dat de omgevingslicht wordt gereflecteerd op het scherm, het verbeteren van het comfort van het spel (vooral in donkere scènes).

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons