Accu Asus R453LN 

Op papier, de Accu Asus R453LB teken al die dozen, terwijl het beheer te kijken bijzonder leuk. In feite, het eerste ding dat u raakt wanneer u Unbox de PG258Q is hoe buitengewoon cool dat drieledige stand ziet er in persoon-het tweede ding dat je hits is gewoon hoe opzichtig dat geprojecteerde LED-logo is, die kan, gelukkig, worden uitgeschakeld.

De PG258Q is de monitor van een gamer. Het schept van een 24.5-inch, 240 Hz FHD TN paneel met een 1 ms responstijd en ondersteunt G-Sync. Accu Asus S451LB Al die woorden zijn muziek naar de oren van een gamer, maar er is een vangst, en een vrij significante een op dat: de prijs. Op RS 67.000 in India, deze monitor is duur. Het is duurder dan een mid-range Gaming PC, het is duurder dan een 27-inch 4k monitor en is veel duurder dan een 55-inch 4k HDR TV. Waarom op aarde zou iemand willen zetten dat soort geld voor deze monitor?

Om dat te beantwoorden, moet je echt begrijpen wat deze monitor is. Dit is niet een monitor voor een ontwerper. Accu Asus R453LN De TN paneel is nergens in de buurt als kleur nauwkeurig als een ASUS ‘ ProArt monitoren of Dell IPS schoonheden. De gemeten kleurruimte-met behulp van DisplayCal en een Spyder 3 kalibratie-eenheid-kwam in op ongeveer 92 procent sRGB voor kalibratie. Standaard is er een lichte magenta cast op het display en de achtergrondverlichting bloedt door in donkere scènes. Ook, als u een AMD grafische kaart, je bent niet eens ten volle gebruik te maken van deze monitor.

Voor gamers die gewend zijn aan gaming op 60 Hz, de upgrade naar 120/144 Hz kan bijna worden onthullende. Accu Asus S451LA Plotseling, alles is boterachtig glad, er is geen input lag en er is zeker geen scheuren, dankzij het extra voordeel van G-Sync. Fast-paced games zoals Counter-Strike en Doom gewoon het gevoel ongelooflijk vloeistof. Dit is een ervaring die moeilijk te beschrijven aan iedereen die nog nooit ervaren, maar neem mijn woord voor. Na een paar uur doorbrengen met deze monitor, zult u niet in staat om terug te gaan.

Op een zijde nota, ik ben nog steeds in twee gedachten over de 240 Hz optie. Het verschil tussen 60 Hz en 144 Hz is grimmig, maar het verschil tussen 144 en 240 is bijna verwaarloosbaar. De niet-gamers die probeerde de monitor kon niet vertellen de twee modi uit elkaar. Na enkele uren op 240 Hz en vervolgens terug te komen tot 144, het verschil was subtiel, maar onmiddellijk duidelijk.

Als u het type van concurrerende gamer die Asus lijkt te zijn gericht met deze monitor, zult u genieten van de hogere refresh rate.

De monitor beschikt ook over Accu Asus S451LN andere, gamer-specifieke functies, zoals een ingebouwde Crosshair, een frame-rate indicator, enz. Ik zal toegeven dat ik nooit gebruikt deze meer dan eens, maar ik kan zien hoe deze functies nuttig kan zijn.

Een ander groot ding over deze monitor is haar te bouwen. De monitor is zeer goed gebouwd. Het voelt solide en Premium. De poten zijn zeer stevig, er is geen wiebelen op het display. Het ontwerp is ook erg cool, in een Lamborghini Centenario soort manier, cool, spannend om naar te kijken, maar niet noodzakelijkerwijs praktisch. Het scherm kan volledig instelbaar en perfect stabiel op elke oriëntatie. De dunne randen ook betekenen dat u gemakkelijk dit gebruiken voor een Triple monitor setup (op voorwaarde dat u RS 2.0 lakh te sparen).

Mijn een klacht met de te bouwen is met de achterkant. Er is een verwijderbare plastic paneel aan de achterzijde die het netsnoer en andere kabels verbergt. De video ingangen zijn beperkt tot DisplayPort en HDMI, maar het slechtste deel is dat de havens USB achter dat achterpaneel worden verborgen. Er is geen manier om de havens toegang zonder het verwijderen van het achterpaneel. Accu Asus V451LA Dat paneel voelt ook goedkoop en dun en bleef eraf vallen. Op het einde, ik gewoon verwijderd en chucked het in de doos van de monitor voor de bewaring. Het is niet alsof iemand gaat staren aan de achterzijde toch.

De Accu Asus V451LB is een uitzonderlijke monitor, maar het is ook geprijsd aan te passen. Voor de gemiddelde gebruiker, zijn er gewoon te veel opties in de markt meer geschikt is voor hun behoeften.

De prijs van de monitor is ook een probleem, want zelfs voor gamers, u alternatieven zoals de Acer Predator XB271HU. Het is goedkoper, groter en biedt een hogere resolutie, maar het is met name langzamer.

Voor een niche publiek van dedicated en zeer concurrerende gamers met diepe zakken, echter, het is een uitzonderlijke keuze.

http://tblo.tennis365.net/kopenaccu/2018/03/16/laptop-accu-voor-asus-k451lb

http://kopenaccu.eklablog.com/accu-asus-r453lb-a139078740

https://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/cbd83a74e9a66a39951a2fb3d4135233

 

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons