Accu Asus R752LJC

Bij het kopen van een gaminglaptop moet je steeds een compromis maken. Wil je een krachtig model dat de zwaarste spellen aankan, dan moet je een dik toestel aanschaffen dat je met moeite mee kan zeulen. Voor wie draagbaarheid een must is, zijn er dan wel dunnere modellen, maar deze laptops zijn niet in staat om zware spellen te verwerken.

Accu Asus R752LJ probeert een einde te maken aan het dilemma waarmee menig gamer al eens geconfronteerd werd. De Asus Rog Zeyphyrus is een krachtig toestel in een relatief slank jasje. De laptop herbergt dezelfde kracht als een high-end desktop en is niet veel dikker dan een gemiddelde Ultrabook. Op het eerste zicht heeft Asus dan ook een winnaar in handen.

De slanke lijn van de Zephyrus komt jammer genoeg tegen een prijs: met een prijskaartje van 3.299 euro is het toestel niet voor iedereen. Je kan maar weinig duurdere laptops in de winkel vinden. De MSI GT75VR is één van de weinige toestellen die duurder is dan de Zephyrus. Die laptop overtuigde ons met zijn sterke prestaties en goede schermkwaliteit. Jammer genoeg was bij dat toestel de autonomie erg slecht.

Bij het toestel van Accu Asus R752LJC wringt het schoentje op dezelfde plaats. Het toestel houdt het na iets minder dan 3 uur voor bekeken op de Reader Test. Dat is een dikke 40 minuten beter dan wat de MSI GT75VR doet, maar een stuk slechter dan het gemiddelde. Asus heeft dan wel één compromis van tafel geveegd, maar behoudt een ander probleem eigen aan gaminglaptops: een erg magere autonomie.

Qua prestaties doet het toestel het dan weer erg goed. Het toestel van Asus scoort over de gehele lijn goed op benchmarktests, al throttlet de grafische kaart wel erg snel. De Rog Zephyrus maakt gebruik van het Active Aerodynamic System van Asus, dat voor efficiënte koeling moet zorgen in een relatief kleine behuizing. Bij zwaar gebruik haalt de laptop mogelijk toch vrij hoge temperaturen, waardoor de prestaties van de grafische kaart beperkt worden.

Ten slotte is de bouwkwaliteit van het toestel erg goed. Accu Asus R752LK De laptop heeft een mooi scherm en een touchpad dat goed werkt. Bovendien is de schermkwaliteit van het toestel bovengemiddeld. Voor gamers met veel geld is de Asus Rog Zephyrus ideaal.

ASUS Zenbook laptops hebben een grote belangstelling. Dit moet niet een verrassing, en op het einde, de aantrekkelijke prijs biedt een hoge kwaliteit van vakmanschap, een ontwerp dat kan worden gewild en goede prestaties. Deze groep sluit zich aan bij het nieuwe model gemerkt UX331, die, dankzij zijn elegante silhouet, geschikt zal zijn zowel als een thuis laptop en een goede metgezel van zakelijke bijeenkomsten.

Aandacht geeft zeker het display, die werd omringd door een slanke frame NonoEdge. Slanke randen niet alleen vertalen in visuele aspecten, maar ook afmetingen-de nieuwe Accu Asus R752LN is compacter dan de typische 13-inch laptop. De voordelen omvatten brede kijkhoeken-178 graden en 100% sRGB dekking. De fabrikant vermeldt levendige en nauwkeurig in kaart gebrachte kleuren.

Prestaties zijn ook op een hoog niveau. In top-configuratie, de gebruiker krijgt een 8-generatie Intel Core i7-processor, een 512 GB PCIe SSD en 16 GB RAM. De laptop was ook uitgerust met een USB-type-C, twee USB 3.1 type-a-aansluitingen, HDMI en een microSD-kaartlezer. Draadloze Internet connectiviteit biedt 802.11 AC dual-band Wi-Fi, aangedreven door ASUS Wi-Fi Master-technologie om sneller, stabieler connectiviteit te bieden.

De Accu Asus R752M behuizing is volledig gemaakt van een stuk metaal en weegt slechts 1.12 kg. Op zijn dikste punt, ZenBook is 13.9 mm, die, gecombineerd met zijn lage gewicht, maakt het een goede metgezel voor een reis of een metgezel tijdens een studie. Het ontwerp is gemaakt van magnesium en aluminium legering. Het toetsenbord is verlicht.

De resultaten van de arbeidstijd op een enkele lading zijn ook indrukwekkend. Volgens Accu Asus R752MA , heeft de batterij een capaciteit van 50 WH om tot 14 uren van verrichting te leveren. Natuurlijk zal dit resultaat moeilijk te bereiken, maar zoals de meeste kan worden verwacht ongeveer 8-9 uur bij normaal gebruik. Op zijn beurt, met de snelle lading functie, kan de laptop opladen tot 60% in 49 minuten.

Het Harman Kardon-gecertificeerde geluidssysteem ondersteunt de ASUS SonicMaster-technologie. Het touchpad ondersteunt gebaren en heeft een functie voor handschriftherkenning. Bovendien, de geïntegreerde vingerafdruklezer u inloggen met behulp van Windows hello. De laptop draait onder Windows 10.

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons