Accu Asus Vivobook X705UN 

De Accu Asus Vivobook X705NC is een nieuwe PC draagbare grootformaat geïnstalleerd in een grijze chassis elegante en lichte (2,1 kg). Bedoeld voor gebruik op kantoor, het bouwt voort op een Skylake Core i3, 4 GB RAM-geheugen en een harde schijf met grote capaciteit. Bouwen op een mat scherm, op een USB Type-C-aansluiting en de juiste autonomie voor minder dan 530 euro met een tas en een bedrade muis.

Het ontwerp van de Accu Asus B31N1635 gekenmerkt door metingen gecomprimeerd met iets meer dan 2 kg op de schaal en 22 mm dik. Het is welkom als je wilt om het te dragen. Hij koos geld/grijs tinten te kleden van de romp met een donkere deksel van een concentrische ontwerp en een interieur zilver geborsteld effect benadrukt. Het resultaat is neutraal en gaat overal maar toch elegant.

Autonomie is ongeveer 7 uur en 8 uur kan gemakkelijk door het verlagen van de helderheid van het scherm. Het is bevredigend voor een 17 inch maar anders gemiddelde.

In het hart van de PC is de Core i3 Skylake laag verbruik ondersteund door 4 GB RAM verantwoordelijk voor alle taken van het Bureau zoals de surfen op het Web, werken aan Office-documenten of afspelen van video. Accu Asus Vivobook X705UA Sommige kleine missies bewerken kunnen ook worden beschouwd, zelfs als de lage hoeveelheid RAM hun gebruik in eenvoudige taak (geen vermenigvuldiging van tabbladen beperken zal).

Het grafische gedeelte is geïntegreerd met de processor (Intel HD 520) en ondersteunt gemeenschappelijk gebruik maar speelt niet iets anders dan de “light gaming”. ”

Van haar kant, wordt opslag geleverd door een 1000 GB HDD. Geen SSD gewijd aan het programma, die een deel van de zeer waardevolle reactievermogen van onze dagen verwijdert. Niettemin, capaciteit is gul met de harde schijf en is geschikt voor een welvoorziene bibliotheek. Weet dat een locatie M.2 zogenaamd gratis is als de noodzaak om toe te voegen een SSD (SATA3) ontstaat (geen service deur).

Van haar kant, het scherm is niet langer basic met haar definitie HD (1600 x 900 px) en de steun van een plaat TN. Hier, de hoeken van visie zal worden beperkt en weinig kleuren gerespecteerd. Goed punt echter antireflection behandeling vergemakkelijkt de zichtbaarheid van de informatie op het scherm wanneer de omgevingstemperatuur helderheid wordt uitgesproken.

Het niveau van connectiviteit is juist, zelfs als de optische-schijfeenheid is verwijderd met de verfijning van de romp. Accu Asus Vivobook X705UB Wij vinden een SD kaartlezer, HDMI-uitgang en vier USB-poorten, met inbegrip van USB 3.0 en een USB Type-C (algemene) 3.1. Overdracht van gegevens wordt geleverd door de Gigabit-Ethernet en Wifi-AC en Bluetooth 4.1 recente modules.

De Accu Asus Vivobook X705UD is volledig ontworpen voor mobiliteit. Het geval maatregelen een gemiddelde van slechts 17 centimeter dikte (met inbegrip van het apparaat als zodanig is weer dunne voeten,) en vanwege het smalle display frame past een 14-inch beeldscherm in een behuizing die gelijk is aan een normale 13-incher (22 keer 32 centimeter slechts iets groter dan een DIN A4-blad). Ook de levensduur van de batterij zijn goed zonder grote. De gebruiker is zeer zuinig, de batterij voor 10 uur video afspelen voor 9 uur, ook al het uitdagender is conclusie is na 6 uur.

Met name het gewicht is indrukwekkend: alleen 1.07 kg het apparaat op de schaal brengt. Hier kunt u het grote voordeel van het zuiveren van genezen direct voelen. Accu Asus Vivobook X705UF Het display is aangenaam licht en uitgerust met een matte afwerking met 317 cd/m ². Ook de overige waardes zijn op een hoog niveau: zeer Blickwinkelstabil, met een hoog contrast van schaakbord uitgerust (overtuigende vertegenwoordigen donkere en lichte gebieden van de afbeelding op hetzelfde moment) en de sRGB-kleurruimte is overdekte 92 procent – dit spreekt voor een levendige kleur reproductie.

Alle soorten verbindingen en klassieke apparatuur punten aan de slachtoffers vallen het lage gewicht en de afmetingen van de Accu Asus Vivobook X705UN dunne behuizing: een webcam en een kaartlezer moet ook worden vermeden als op een bekabelde netwerkverbinding. Kortom, er zijn precies drie poorten: twee USB type-C, welke ook DisplayPort signalen kan doorgeven, maar geen ondersteund de Thunderbolt 3 Protocol – evenals een headset verbinding. De USB-poort die ook op DisplayPort is ook de enige die moet worden gebruikt voor het opladen. Sluit een beeldscherm aan het apparaat en op de dezelfde tijd laden? Net voorbij de adapter – die immers, naast een chique zak (USB-C zijn dan: USB-C, HDMI en USB type A).

De invoerapparaten zijn goed: ondanks de huisvesting van het toetsenbord met aanvaardbare beroerte en goede tegendruk flat is uitgerust. De feedback is goed, dat alleen de knop oppervlak was een beetje te glad voor ons. Ook de Clickpad glad – in de positieve zin – is: geen stotteren en geen remmen van de vinger. Gewoon een beetje traag in reactie.

Accu Asus Vivobook X705UQ : http://www.kopenaccu.com/asus-vivobook-x705uq.html

https://accukopen.atavist.com/accu-asus-vivobook-x705ua-

http://kopenaccu.namjai.cc/e227048.html

http://kopenaccu.blogas.lt/tema/accu-asus-vivobook-x705ub

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons