Accu voor Asus a42-m70 5200mah

Met de Zenbook Flip, heeft Asus haar talent voor dunne en lichte laptops gecombineerd met een 360 graden draaibare scherm ontwerp te maken van een high-class convertible laptop. De Zenbook is duur, maar het is een van de mooiste voorbeelden van een convertible laptop rond.

Er is een zeer vergelijkbaar model, de Accu Asus A41-X550E , die geprijsd vanaf £800. Het is grotendeels hetzelfde in termen van design & build, maar je krijgt een full-vet Core i5 in plaats van het model van de Core M hier besproken. Reacties op het ontwerp, de bouw en de scherm zullen nog steeds relevant, maar prestaties en batterij leven zal verschillen signficantly tussen modellen.

Voor een dergelijk dun apparaat is het toetsenbord een echte traktatie te gebruiken, met veel reizen op elke sleutel. Functietoetsen zijn gemakkelijk te druk, met de meeste van de functies die u zou verwachten. Het lijkt enigszins verspilling hebben zowel een rocker volume en speciale functietoetsen, vooral wanneer Accu Asus a41-x550 ruimte voor media bedieningsknoppen zoals Play en voorwaarts is nog niet gemaakt. Mijn test model van het toetsenbord was niet verlicht, of, dat is verrassend en teleurstellend op een apparaat kost dit veel. Een ander ding om op te merken is de geringe omvang van de pijltoetsen drukt, maar afgezien van dat het toetsenbord is het prettig om te gebruiken en goed aangelegd.

Voor een dergelijk dun apparaat is het toetsenbord een echte traktatie te gebruiken, met veel reizen op elke sleutel. Functietoetsen zijn gemakkelijk te druk, met de meeste van de functies die u zou verwachten. Het lijkt enigszins verspilling hebben zowel een rocker volume en speciale functietoetsen, vooral wanneer Asus ruimte voor media bedieningsknoppen zoals Play en voorwaarts is nog niet gemaakt. Mijn test model van het toetsenbord was niet verlicht, of, dat is verrassend en teleurstellend op een apparaat kost dit veel. Een ander ding om op te merken is de geringe omvang van de pijltoetsen drukt, maar afgezien van dat het toetsenbord is het prettig om te gebruiken en goed aangelegd. Accu Asus a42-m70

Het trackpad is ook goed. Het is vrij groot en heeft een gladde afwerking. Het bijhouden van nauwkeurigheid is op punt, waardoor kleine navigeren gemakkelijk. Windows 10 beschikt over een matrix met Multi-Touch-bewegingen, met de Zenbook behandeling op zich goed. Wanneer gecombineerd met het touchscreen, hebt u een uitstekende arsenaal van manieren om te communiceren met uw machine. De enige echte zwakte is in het klikken van de knop aan de onderkant van het trackpad-ze zijn niet slecht door een stuk van de verbeelding, maar er waren een paar gemiste klikken tijdens mijn testen.

Op papier is het 13,3-inch scherm zeer goed. In de praktijk is het een gemengde zak. De levendige IPS-beeldscherm levert rijke kleuren en sterke contrast, en het touchscreen is responsief. Kijkhoeken, zijn ook goed en alles is haarscherpe op de 1080p weergave.

Helaas echter beginnen scheuren te verschijnen zodra u gebruik maken van de Accu Asus a42-g75 voor enkele uren. De belangrijkste kwestie die ik heb is met de reflectiviteit van het display. Zelfs in bescheiden licht, het scherm pikt de ruimte om je heen, dit kan storend, en het is veel erger in heldere omgevingen. Normaal gesproken zou dit niet een groot probleem, maar ik vond dat het scherm was niet helder genoeg om het glanzende scherm overwinnen. Een kleiner probleem is dat het scherm heeft een lichte waas ernaar-dit is iets dat vaak in matte beeldschermen aangetroffen wordt, in plaats van de glanzende hier.

Accu A41-X550A

kopen accu : http://www.kopenaccu.com/

Een ander probleem is met het scharnier het display berust op-het is een beetje te flexibel zijn voor mijn smaak, en ik wens dat het was stijver. Nogmaals, het is niet een groot probleem, maar wanneer bewegen met de laptop open, het scherm zal vaak glijden naar een 180-graden positie, die kan heel vervelend zijn.

Wat betreft de audio kwaliteit heeft de Zenbook Flip een paar kleine stereo luidsprekers aan de onderzijde. Dit is problematisch wanneer de modus Tablet PC actief, gebruikt als de luidsprekers zijn volledig geblokkeerd, en het resulterende geluid gedempte en over het algemeen indrukwekkend is.

Wanneer gebruikt in de laptopmodus, hoewel, zijn ze veel beter. De luidsprekers zorgen voor een redelijk grote geluid voor een dergelijk slanke apparaat, en de audio is heel duidelijk met een respectabele hoeveelheid detail. Het biedt een voorstelling die is meer dan alleen listenable, die is een grote verrassing op een apparaat als dit. Zoals bij alle ultraportables, zijn hoofdtelefoon of luidsprekers een must voor serious gebruik.

Aangedreven door Intel’s M-serie processoren, is de ZenBook Flip gericht op gebruikers die een dunne en lichte apparaat, willen terwijl nog steeds in staat om te gaan met alledaagse taken zonder probleem. De m5 in mijn beoordeling monster overweg kunnen met alles die ik gooide bij, of het tekstverwerking, surfen op het web of afspelen van video. Zelfs met veel tabbladen en programma’s open, de processor opvallend, vooral als je bedenkt de laptop maakt gebruik van passieve koeling alleen-er zijn hier geen luide ventilatoren.

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons