Accu voor Asus r511lb Kopen Online

De Accu Asus r511lb verhoogd een heleboel vragen toen het eerst werd aangekondigd. Meestal betreffende of het is een goed idee om een Nvidia GTX 1080 aan een laptop met Ultrabook afmetingen riem. Nu kan ik gerust zeggen dat dit echt een goed idee is. Hoewel het ontwerp zelf een beetje meer verfijning wellicht.

ASUS heeft uitstekend werk voor zover eerste indrukken gaan voor de eerste beschikbare Max-Q afgestemd gaming laptop. De Zephyrus voldoet gemakkelijk aan het doel van het maken van een superslanke machine die niet op de hardware beknibbelen. Het is bijna onmogelijk om te geloven dat er een GTX 1080 gepropt in het dunne chassis; maar daar is. Tuurlijk, enkele vrijheden met de algehele indeling van de Zephyrus werden meegenomen naar het bereiken van deze monumentale taak; maar dat helemaal niet af aan het feit dat dit een gaming rig die niet een abonnement van de sportschool op vervoer vereisen.

De brede kloof tussen de de minuscule toetsenbord en display wordt iets van een handelsmerk zoeken voor Accu Asus r511ld. Het werd voor het eerst gezien op de GX700, die sported dubbele GTX 980 GPUs en een waterkoeling systeem. Toen besloot de regeling om ruimte te maken voor de mechanische toetsenbord dat Asus zou een goed idee om te plaatsen op een laptop (ze waren niet verkeerd).

Deze dezelfde configuratie bestaat op de Zephyrus voor een geheel andere reden; dat wil besparen van ruimte en de dikte van de gokkenlaptop te verminderen. Helaas, de ruimte besparingen ook betekenen dat er geen ruimte voor een mechanisch toetsenbord ofwel is.

Terwijl de focus voornamelijk op het formaat gericht is, ligt de echte technisch hoogstandje in het koelsysteem. Accu Asus r511lj Geen praktische ruimte bestaat om te plaatsen goed heatsinks en warmwaterkraters. ASUS heeft een ingenieuze oplossing geïmplementeerd door levering van het onderste deelvenster openen en direct het blootstellen van de fans. Hierdoor kan een enorme hoeveelheid lucht onder de Zephyrus, bieden uitstekende koeling in momenten wanneer de GTX 1080 wordt geduwd om haar grenzen.

Deze Accu Asus r556lab koeling oplossing presenteert ook verschillende andere zwakke punten in het (anders eerder geslaagde) poging om te houden van de laptop die draait op een optimale temperatuur. Voor een betekent bloot de fans aan de open lucht dat er niets te isoleren van het geluid. Dientengevolge, is iedereen onderworpen aan de luide gonzen van twin fans snel spinnen kanaal lucht via het dunne chassis. Voor het grootste deel, testte ik, terwijl het dragen van de hoofdtelefoons die gehouden allermeest naar de ruis uit de Zephryus. Ik adviseren geheel dat anderen hetzelfde-al was het maar om een zekere mate van gezond verstand uit de buurt van de gekmakende geluid.

Ik vond mezelf als nogal koel op de idee superslanke gaming laptops wanneer Accu Asus r511lnb de ontwerpfilosofie voor het eerst aangekondigd. Sinds de tijd doorbrengen met de Zephyrus, kan ik gerust zeggen dat naar mijn mening zelf een naar neutraal upgrade heeft. Het is fantastisch dat een uiterst lichte laptop die niet op macht als gevolg van de bezorgdheid van de grootte bezuinigen. Maar misschien bestaan die grootte zorgen voor een reden. Wat het ontwerp van de Max-Q heeft gedaan met de Zephyrus is pushtechnologie naar haar huidige praktische limiet. Ik waarderen de inspanning, maar misschien was het niet nodig.

Dat gezegd hebbende, de grootte besparingen op de Zephyrus worden niet overgedragen naar de macht baksteen. Een ongelukkige situatie, waar de plaat voelt als hij weegt meer dan de laptop zelf. Het resultaat is een totale gewicht dat niet daadwerkelijk lichter dan meest mid-ranged notebooks.

Zoals de naam al impliceert, de Accu Asus r511ln neemt een traditionelere aanpak om een gaming laptop: grote, stevige en luid. Dit stelt stevig het aan de andere kant van het spectrum van het ontwerp van de Zephyrus. In zekere zin is dit het zeer voorbeeld van wat de filosofie van de Max-Q probeert om zich uit te distantiëren. Sommigen liever deze vertrouwde aanpak, en het is moeilijk om te betogen met de specificaties van MSI’s GT75VR Titan. Vooral wanneer de RM17, 999 (voor een GTX 1080) en RM13, 999 (GTX 1070) prijs tags ook komen in aanmerking.

Accu voor Asus R511LB

De Acer Predator Triton 700 zowel de Zephyrus kopen in het concept van de Max-Q, waardoor ze zeer vergelijkbaar in te bouwen. Ze bevatten ook relatief vergelijkbare hardware; het aanbieden van heel weinig tussen hen. De Triton biedt iets meer RAM, tot 32GB in vergelijking tot de 24GB op de Zephyrus staat. En er is de kwestie van de Triton wordt ook geschikt voor de montage van twee PCIe-SSD’s in plaats van slechts een. Natuurlijk, de Acer Triton 700 is niet beschikbaar in Maleisië nog; dat laat de keuze vallen op Asus kant voorlopig.

De Asus ROG Zephyrus is een solide eerste inspanning van Asus; met name gezien het feit dat dit het soort ding zou wij nooit hebben gedacht mogelijk. Echter voelen de tekortkomingen in het werk van ingenieurs nog steeds gewend aan het idee van te bouwen kleiner en dunner, terwijl nog steeds wordt opgesloten in het idee van groter beter is. Er is echter sprake van belofte; het is immers de eerste Max Q-laptop van Asus.

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons