Asus P553UJ 56Wh 10.8V accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen

Deze pint-size 2-in-1 beschikt over een vrij eenvoudige ontwerp. De grijze, magnesium terug functies Asus’ logo en een pull-out, instelbare kickstand die vergelijkbaar is met de op de Microsoft Surface (hoewel het is nergens in de buurt zo glad aan te passen). De voorzijde van de tablet bestaat uit een 10.1-inch, 1280 x 800 scherm omringd door een dikke, zwarte bezel.

Het grootste verschil tussen de transformator en haar concurrenten is dat Accu Asus p552sj zet een circulaire vingerafdruklezer (lijkt Apples Touch ID op de iPhone of iPad) op de rug. Het is een leuke feature op een ongelegen locatie. Ik vond mezelf gevoel rond de achterkant van het scherm om ongetrouwd tijd die ik heb geprobeerd om in te loggen.

De magnetische toetsenbord hecht aan de onderkant van de tablet. Onze kwam in een saaie grijze kleur, maar Asus maakt het in mint groen, amber (oranje) en het vreemd genoeg benoemde “icicle goud.”

Het hele pakket is lichtgewicht en draagbaar, bij slechts 10.2 x 6.7 x 0,5 inch en 1.76 ponden met het toetsenbord. (Het weegt 1.2 pond zonder het toetsenbord.) Ter vergelijking is de Lenovo Ideapad Miix 310 een vergelijkbare grootte, op 9,7 x 6,8 x 0,7 duim, maar veel zwaarder, op 2,4 pond. De Acer Aspire Switch 10 E is lichtjes groter, 10.3 x 7 x 0.4 duim, en 2.8 ponden, veel meer weegt.

Accu Asus p553uj houdt in overeenstemming met andere 10.1-inch 2-in-1s door het aanbieden van een beperkte selectie van poorten. Aan de linkerkant vindt u een micro-USB-poort, een koptelefoonaansluiting, een USB 3.0-poort en micro HDMI-uitgang. Op de top is een eenzame slot voor een microSD-kaart. Dit is dezelfde selectie die door de Switch 10 E aangeboden, maar de Miix biedt twee full-size USB 2.0-poorten in plaats van een enkele USB 3.0-poort.
Weergave

Als u uw beeldschermen helder, is de transformator voor jou. De 10.1-inch, 1200 x 800 aanraakscherm is meer lichtgevende dan haar concurrenten. Ik zag de filmtrailer voor Assassin’s Creed en kon maken uit veel detail in close-ups van het gezicht van de acteur Michael Fassbender, hoewel actiescènes enigszins wazig waren.

De transformator gemeten 372 neten van helderheid in onze lab tests, respectievelijk de categorie gemiddelde van 305 neten, evenals de Switch en de Miix, op 263 neten en 255 neten, outshining.

Accu Asus p553ua getypt op 83 woorden per minuut op het 10fastfingers.com te typen test met een maar liefst 24 procent foutenpercentage; Ik gemiddeld 107 wpm en een foutmarge van 2 procent.

Het touchpad is niet veel beter. In mijn het testen, de kleine 3.4 x 1.7-inch oppervlak voelde te strak, en de cursor was met tussenpozen springerig.

ASUS omvat de stylus, de Asus Pen, met de transformator Mini. De aluminium stylus is ongeveer even groot als een normale pen, hoewel een beetje zwaarder. Het heeft twee knoppen: één voor een gum, en één om te dienen als een klik met de rechtermuisknop, al wens ik ze aanpasbaar. ASUS beweert de AAAA batterij inbegrepen in de stylus zorgt voor tot 10 maanden van het batterijleven, waarna u wilt vervangen. De pen biedt 1024 punten van drukgevoeligheid, en ik was in staat om de dikte van de lijnen op de vlieg in Schetsblok met Windows inkt aanpassen, maar vreemd genoeg verse verf de veranderingen in druk helemaal niet herkennen.

Gezien de kleine omvang van de transformator was ik verbaasd over hoe luid de sprekers waren. Ik gestraald “96.000” uit de “In the Heights” gegoten soundtrack en een conferentieruimte met middelgrote gevuld met jubelende geluid. De zang waren luid en duidelijk, net als de gitaar en hoorns, maar de bas- en percussie werden een beetje gedempt. Ik vond dat ik door over te schakelen naar Filmmodus in de ICEpower AudioWizard, kreeg een iets betere mix van geluid, met betere percussie, en zou suggereren met behulp van het over de standaardmodus van de muziek. Accu Asuspro b8230ua Als u een hint van Bas, ik moest overschakelen naar Gaming mode, maar dat sommige van de andere instrumenten vervormd.

De twee speakers zijn aan de linker- en rechterkant van de tablet. Zodra ik het losgemaakt van het toetsenbord, wordt het geluid volledig door mijn handen gedempt. Om te luisteren naar muziek tijdens het gebruik van de transformator als een tablet, heb je geen keuze maar te houden in portret-modus.

Accu Asus E451J

Accu Laptop Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Met haar 1,44-GHz Intel Atom x5-Z8350 processor, 4 GB van RAM en 128 GB van Schicht opslag in entrepot is de transformator traag en onhandig, waardoor het beste geschikt voor unitaskers. Wanneer ik het web met Chrome, de computer afgenomen tot een crawl met slechts drie tabs open, één daarvan was een 1080p schets van streaming gebladerd Saturday Night Live.

Het duurde Asus’ 2-in-1 3 minuten en 18 seconden te kopiëren 4.97GB van gemengde mediabestanden, die zich vertaalt naar een overdrachtsnelheid van 25.7 megabytes per seconde. De Miix hit 36.7 MBps, en de schakeloptie bereikt 41.7 MBps.

Van de transformator webcam is absoluut ongelukkig. De 720p webcam maakt donkere foto’s die kleuren vreselijk verknoeien. In een selfie die ik met de camera beet, verscheen mijn huid geel, alsof ik had geelzucht, en mijn rode trui keek bruin en futloos. De hele foto is veel donkerder dan de kamer die ik nam het in. Het was moeilijk om details te bekijken zoals de strepen op mijn trui en het scherm op de TV achter me.

http://mytruspot.com/kopenaccu/blog/148/lage-prijs-kopen-laptop-accu-asus-b8230ua

Accu P553UA Laptop Asus Top Kwaliteit 10.8V

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons