Hoge kwaliteit Asus K53U Laptop Accu

ASUS wil een beroep doen op de mainstream met haar nieuwe Accu Asus k53sv multimedia notebook. De 15 inch apparaat moet indruk met zijn Intel Core i5 – 2410M dual core-processor, evenals de GeForce GT 540 M grafische kaart uit Nvidia. Naast dit bevat de nette zaak ook een Blu-ray drive.

De Taiwanese fabrikant ASUS bevestigd reeds een vernieuwing van de K-serie op de CES in Los Angeles aan het begin van het jaar. Deze serie is gericht op klanten die op zoek zijn naar een laptop mainstream model met goede allround eigenschappen. Samen met onze geteste model is er ook de 17 inch K73SV, en er zijn ook de varianten van het model K73SV-TY032V, evenals de K73SV-TY053V beschikbaar. Naast dit is onze geteste model ook verkrijgbaar in twee verschillende versies. De K53SV-SX126V en de K53SV-SX131V-versies worden onderscheiden door twee componenten. In plaats van de 8 x DVD Super Multi d/l-station in de K53SV-SX126V heeft onze geteste model een 4 x Blu-ray-combinatiestation. Andere dan deze heeft onze geteste model ook een 640 GB harde schijf, in plaats van de 500 GB harde schijf die wordt meegeleverd met de K53SV-SX126V.

Technisch onze geteste Accu Asus a32-f82 "slots" in de multimedia mid-range. At zijn hart ligt de dual core-processor Intel Core i5 2410 M, die een kloksnelheid van maximaal 2.9 GHz met Turbo-Boost bereikt. De grafische kaart is een Nvidia GeForce GT 540M. Naast dit zijn er 4096 MB DDR3-RAM (1333 MHz). De Blu-ray drive is bedoeld om de K53SV een volwaardige multimedialaptop, waarmee het is ook mogelijk om games te spelen van tijd tot tijd.

De Accu Asus k53t heeft een elegant metalen design met hoogwaardige materialen. Het oppervlak van de mainstream model bestaat uit aluminium. Het deksel is verfraaid met een patroon, dat zorgt voor een betere grip en maakt het ongevoelig voor krassen. Het gebied rond de palm rust gebied is ook niet erg gevoelig voor krassen, aangezien dit is samengesteld uit een geborsteld aluminium materiaal. Vingerafdrukken zijn bijna onzichtbaar op het oppervlak rond de palm rust gebied. De grondplaat in tegenstelling bestaat uit kunststof. De grondplaat zelf bestaat uit een enkele grote plaat, die in toegang tot de binnenkant voorziet. De K53SV is ontworpen volgens de IceCool-technologie. Dit is verantwoordelijk voor de cool palm rust gebied. De onderdelen, die vrij veel warmte, werden geplaatst op zodanige wijze dat de hitte in staat is om te verdrijven.

Het geval van onze geteste apparaat is zeer stabiel. Het oppervlak kan slechts marginaal worden aangetast. Zelfs het gebied rondom de optische-schijfeenheid, die vaak de grootste zwakke plek wat betreft stabiliteit is, kan gelokaliseerde druk weerstaan. Dit is geldig voor zowel de onderkant als de bovenkant van de notebook. De zaak is bovendien ook niet buigzaam.
Het deksel van de display in vergelijking kan aanzienlijk worden aangetast in het midden, die wel binnen grenzen. De scharnieren houden het scherm stevig op hun plaats. Bij het aanpassen van de openingshoek wiebelt de weergave slechts een kleine hoeveelheid.

De notebook zelf blijft helemaal stil op het bureaublad, dat onder andere vanwege het aanzienlijke gewicht van 2,7 kg is. Over het geheel genomen laat de productie kwaliteit een indruk van de hoge kwaliteit.

Interfaces worden geleverd door de Accu Asus k53ta aan de linker- en rechterkant. Aan de voorzijde is een kaartlezer, en aan de achterkant zijn er geen interfaces. Een warboel van kabels naast de laptop lijkt onvermijdelijk dankzij de ligging van de havens, als vele externe apparaten worden gebruikt. Het model biedt helemaal alleen drie USB 2.0-poorten. Er zijn geen eSATA of meer up-to-date USB 3.0-poorten beschikbaar. Om te genieten van het kijken van HD-films op een externe monitor, zijn er een VGA-uitgang, alsook een HDMI interface beschikbaar.

Is de kern van de Accu Asus k53u Intel Core i5-2410M dual core processor. De Sandy Bridge CPU heeft een fundamentele kloksnelheid van 2,3 GHz, en dit kan oplopen tot 2,9 GHz met Turbo-Boost. Geïntegreerd in de 64-bits-processor met een TDP van 35 watt is ook de grafische chip HD Graphics 3000.
Er is ook een de grafiekkaart van Nvidia al opgenomen voor meer veeleisende grafische prestaties. In dit geval de Asus heeft een Nvidia GeForce GT 540M, die wordt geactiveerd wanneer nodig dankzij Optimus. De RAM is samengesteld uit 4096 MB DDR3-RAM (1333 MHz), en de Western Digital harde schijf heeft ongeveer 640 GBytes opslagcapaciteit met 5400 omwentelingen per minuut. Gezien deze functies, zijn wij bezig met een klassieke multimedia configuratie, die voorziet in een breed spectrum van toepassingsgebieden van kantoor tot gaming, en naar de replay van inhoud aan haar oprichting. Hoe de prestaties meet tot in detail is besproken in de volgende tekst.

Asus A32-N61 Accu

Zolang de Asus K53SV zowel van haar kernen in multi-mode tijdens de Cinebench R10 (32-bit) benchmark gebruiken kan, dan is het systeem beheert 7979 punten met zijn Intel CPU te scoren. Quad core-processor van Intel Intel Core i7-720QM beheerd aanzienlijk meer punten in de Lenovo IdeaPad Y560 (8359). Als het gaat om toepassingen die bestemd zijn voor verschillende kernen heeft de quad core-processor een aanzienlijk voordeel dankzij de extra twee cores vergeleken met de Intel Core i5-2410 M. De CPU is met Cinebench R11 in hetzelfde gebied als andere laptops met de Intel Core i5 2410 M met 2,5 punten. Over het geheel genomen de laptop met zijn Intel dual core Core i5 2410 M vindt u in de bovenste mid-range van onze testdatabase.

Hoge kwaliteit 5200mAh Accu voor Asus K53TA


http://www.webblog.ru/kopenaccu/130576/

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons