Laptop Accu voor Lenovo l14m2p21 

De Accu Lenovo l14l2p21 ziet er ernstig. Er zijn geen glimmende oppervlakken die om aandacht schreeuwen. Het bedekt met een zwarte glasvezel-versterkt kunststof, met aluminium-magnesium aan de onderkant. Bouwkwaliteit is uitstekend, aangezien er geen krakende of buigen wanneer overhandigen van het apparaat. De P71 passeert militaire certificering tests voor trillingen, stoten, vocht, grote hoogte, extreme temperaturen, en meer. Ik was niet van plan dit laptop om in een tropische jungle of een verschroeien hete woestijn, maar het is goed om te weten dat deze laptop kan omgaan met deze omgevingen.

Onze test-eenheid heeft een 17.3-inch UHD 4K IPS display, die geweldig is voor het creëren en consumeren van inhoud. Aangezien het scherm al groot is, de meeste mensen hoeft niet een secundair of extern beeldscherm. Er is een optie voor een Full-HD-scherm als u wilt wat geld besparen. Een reusachtige eigenschap die vele makers gaan graag is de ingebouwde kleurenschema kalibrator. Het zorgt voor een nauwkeurige kleuren tijdens de levensduur van het systeem. Je hoeft alleen om vuur van de vooraf geïnstalleerde X-Rite Pantone Calibrator-app en volg de instructies voor het sluiten van het deksel en laat de tool de beeldscherm kalibreren. Ik heb niets slecht over het scherm te zeggen, maar anderen misschien liever een touchscreen.

De Accu Lenovo l14m2p21 heeft verschillende poorten. De linkerzijde heeft een USB 3.0 poort en optionele SmartCard-lezer. De rechterkant heeft een mini DisplayPort, drie meer USB 3.0-poorten en SD-kaartlezer een audio-aansluiting. Er is ook een slot voor ExpressCard, die ik nog niet eerder gezien in laptops die ik heb herzien. En op de rug, er zijn twee Thunderbolt 3 poorten, een HDMI-out, ethernet-poort en de netvoeding.

De bodem heeft een verwisselbare 96 kWh batterij en stationsaansluiting. Met zo veel poorten al op deze laptop hoeft u niet de dock-connector of andere dongles. De onderkant heeft schroeven die gemakkelijk zijn te verwijderen, en duurt slechts een paar minuten om te upgraden geheugen en opslagruimte.

Het verlichte toetsenbord is zeer comfortabel om te typen op. Er is genoeg van de reis voor de sleutels, en er is zelfs ruimte voor een numeriek toetsenblok. Er is echter een ding dat is raar over het toetsenbord: Lenovo schakelde de standpunten van de Fn en Ctrl-toetsen. Eerdere ThinkPad gebruikers zijn reeds vertrouwd met deze lay-out, maar ik haat het. U kunt echter de Lenovo Montages app om te schakelen naar de normale openen.

Een andere onnut wezenstrek voor mij is rode Accu Lenovo s41 in het midden van het toetsenbord, maar ik weet dat sommigen graag willen gebruiken. Het trackpad voelt comfortabel aan te raken, en het heeft precisie stuurprogramma’s, zodat de ingebouwde Windows-gebaren er zijn. Er zijn ook zes touchpad knoppen, die mensen die gebruik maken van de TrackPoint te helpen, maar ik zou liever de TrackPoint en extra knoppen voor een grotere trackpad verwijderen.

Er zijn dubbele voorwaarts gerichte sprekers tussen het beeldscherm en het toetsenbord. Ze zijn luid en het geluid prima. Accu Lenovo s41-70-ith U kunt hen ook optimaliseren voor films, muziek, games of stem met behulp van de Lenovo Montages app.

Is de vingerafdruklezer voor Windows Hello aan de rechterkant van het numerieke toetsenblok. Het werkt zoals verwacht, en veel mensen zullen blij zijn dat het bij het inloggen op de laptop of verifiëren van apps. Boven de display is een 720p camera dat passend is voor video-oproepen.

Windows 10 Pro is inbegrepen, en Lenovo onnodige bloatware niet vooraf geïnstalleerd. Er is een Companion-app voor het controleren van de firmware en stuurprogramma-updates en een Montages app te prutsen met de verschillende aspecten van de laptop zoals optimaliseren van de fans of aanpassing van het contrast en de helderheid van de camera.

U kunt op de Accu Lenovo s41-70 wind door dagelijkse taken. Er zijn geen prestatieproblemen bij het schakelen tussen meerdere apps of 4K video’s bekijken. We kunnen de Intel Xeon-processor en 32GB RAM bedanken voor dat. Het is een geweldige performer voor makers. Wanneer ik Bewerk video’s op Adobe Premiere Pro, is schrobben en het afspelen van 4K video’s op de tijdlijn boterachtige glad. Een voorbeeldproject voor het 4K van zes minuten duurt ongeveer 12 minuten te exporteren. De Quadro GPU drivers zijn ook gecertificeerd, die zijn geoptimaliseerd voor de stabiliteit en de prestaties in professionele toepassingen.

De Accu Lenovo s41-70-ise heeft een tweeling koelsysteem met openingen op de achterkant en de zijkanten. Ik had geen problemen met warmte gevoel bij het aanraken van de laptop zelf, maar ik voel soms warme lucht uit de juiste vent bij het gebruik van een externe muis. Het is niet ongemakkelijk, maar het is zeker merkbaar.

Accu voor Lenovo S41

De Lenovo ThinkPad P71 heeft een 96 kWh batterij, dat duurt ongeveer vijf uur met normaal gebruik. Het gaat tot minder dan twee uur bij het bewerken van video’s. De accu is uitneembaar, zodat u een extra dragen kunt. De adapter van de macht is ook omvangrijk, dus je een grotere zak moeten zult. Ter referentie gebruik ik de eBags Professional Slim Laptop rugzak, die past bij de P71 samen met mijn camera.

Over het geheel genomen ben ik blij met de Lenovo ThinkPad P71. De high-end specificaties en big display groot scherm maken het de enige computer die mij nood te halen werk thuis en onderweg. Ik hou ook van dat er moeiteloos geheugen en opslagruimte toevoegen als ik wil upgraden later. De NVIDIA Quadro P5000 graphics bedoel dat het is ook zeer geschikt voor gaming wanneer ik nodig een pauze van bewerken video’s. Het nadeel is dat er een massale laptop. Wil ik een dunnere versie van de P71? Natuurlijk, maar ik ben bereid om over het hoofd dat vanwege de prestaties van het monster. De Lenovo ThinkPad P71 begint bij ongeveer 1.500 dollar en kan gemakkelijk gaan over 4.000 dollar met aanpassing.

http://apnachill.com/user/blogs/view/name_kopenaccu/id_40588/title_accu-voor-lenovo-l14m2p21

http://www.jiku-monogatari.jp/entry/?mode=disp&key=11635

Accu Lenovo s4 Beste Kwaliteit Kopen

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons