Nieuwe en Beste Accu Asus k53by

De Accu Asus a31-k53 is een 15.6-inch notebook voor creatieve professionals op een begroting. Dat klopt: niet iedereen die wil de macht van Apple’s MacBook Pros en Dell XPS-laptops kan veroorloven, dus Asus is duikt met dit alternatief voor $1,259. Wij waarderen de VivoBook Pro’s lagere prijs, zippy 7e generatie Intel Core i7 CPU en kleurrijk display. Echter, de levensduur van de batterij, het gewicht en de aandrijving niet waarmaken aan de Pro-titel.

De VivoBook Pro’s deksel heeft een geborsteld metalen afwerking en is gemaakt van een metaal dat Asus beweert is krasbestendig. En hoewel het bedrijf zegt dat de VivoBook Pro komt in "icicle goud", het lijkt veel meer op zilver naar ons. Dit ontwerp is verondersteld de laptop een prestigieuze uitstraling geven, maar de kleur is zo gedempt dat het graan in de reflecties verdwaalt van licht stuiteren.

De Accu Asus a32-k53s probeert te maken voor haar gewicht met een sterke verscheidenheid van poorten. Hier vindt u een Ethernet-aansluiting, een USB 3.0-poort, HDMI-out en een USB 3.1 Type-C poort op haar linkerzijde, en dual USB 2.0-poorten, een koptelefoonaansluiting en een SD-geheugenkaartlezer aan de rechterkant.

Het 15.6-inch-scherm op de VivoBook Pro biedt goede kleur uitgang, hoewel wij wensen dat het deelvenster waren een beetje helderder… Bij het kijken naar een Rick en Morty aflevering op de VivoBook Pro, merkte ik nauwkeurige tonen van een groene alien, Rick’s ijsblauw shirt en magenta McNuggets Szechuan saus.

Het relatief lichte panel voor het Accu Asus k53b stoot tot 277 neten, die is lichter dan de 260-nit categorie gemiddelde en vergelijkbaar met de ratings van Yoga 720 (272 nit) en de XPS 15 (282 nit). We zagen een veel helderder paneel in de 460-nit MacBook Pro. De kijkhoeken zou beter kunnen, kont kleuren donkerder op 45 graden naar links en rechts.
Toetsenbord en Touchpad

De VivoBook Pro’s toetsenbord is aanvaardbaar, maar niet geweldig… ASUS probeert te maken voor de ondiepe 1.2 millimeter veerweg in haar sleutels (ten minste 1,5 mm heeft de voorkeur) met de sleutels vereist bediening gewicht van 79 gram (we kijken voor ten minste 60 gram). Maar het voelde nog steeds als mijn vingers werden raken de bodem van het toetsenbord te snel, die ongemakkelijk gedurende langere sessies aantonen kunnen.

Testen van het toetsenbord op de 10fastfingers.com te typen test, raakte ik een tarief van 74 woorden per minuut, die niet ver van mijn 80-wpm gemiddelde. Ik heb met behulp van de 15-inch MacBook Pro onlangs en een soortgelijk, bruikbare ervaring heb gevonden in het toetsenbord.

De andere kwestie die ik ervaren kwam van de Accu Asus k53by ‘s onregelmatig gevormde directionele pijlen. Hoewel sleutels van enigszins in grootte verschillen niet als een enorme deal klinken kunnen, hield ik de pijl-links te klikken wanneer ik sloeg wilde neer.

Deze laptop van 4.1 x 2.9-inch touchpad biedt nauwkeurige invoer bijhouden en aanvaardt alle de standaard drie-Windows navigatie vingerbewegingen. Het kenmerkt ook een vingerafdruklezer in de hoger-juiste hoek, dat vind ik lastig, maar anderen niet erg.

De Accu Asus k53f produceert fatsoenlijk geluid dat is luid genoeg om een grote conferentie kamer te vullen. Terwijl u luistert naar de Run The Jewels liedje "Legende heeft het" op de notebook, merkte ik dat het geproduceerd nauwkeurige synths en stevige bass, hoewel de zang klonk een haar warm en fuzzy.

De opgenomen Audio Wizard Pro geluid presets hulpprogramma packs instellingen voor muziek, films, games en stem, evenals een optie voor het uitschakelen van alle aanpassingen. Houd die het ingesteld op muziek, zoals de instelling van de Off alle de pow uit de luidsprekers neemt.
Prestaties

Zoals de naam suggereert, pakt de Accu Asus k53e snelheid voor veeleisende professionals die hele tijd multitasking. De Intel Core i7-7700HQ CPU en 16GB van RAM kon ik zie nul lag of stotteren als ik mijn scherm tussen een dozijn Chrome tabs (met inbegrip van toegestane, TweetDeck en Giphy) en een 1080p-YouTube-video splitst.

De VivoBook Pro verdiend een stevige 12,068 op de Geekbench 4 algemene prestatietest, gewonnen van het gemiddelde van de 10,785 categorie en de 11,951 van de Yoga-720 (Core i7-7700HQ, 8GB RAM-geheugen). We zagen hogere scores van 13,911 van de XPS 15 (Core i7-7700HQ, 16GB RAM) en 15,170 van de MacBook Pro (Core i7 met 16GB RAM).

Accu voor Asus A32-k53

Met de levensduur van de batterij, die u met de VivoBook Pro krijgt, zult u nooit vergeten om de lichtnetadapter met u. De laptop duurde slechts 4 uur en 33 minuten op de Laptop Mag batterij Test, die veel minder dan de 6:12 categorie gemiddelde voor deze grootte-systeem. De Yoga 720 (8:59), de XPS 15 (8:23) en de MacBook Pro (10:59) bieden nog meer levensduur.

De VivoBook Pro’s snelle CPU, krachtige GPU en kleurrijke scherm leveren een solide ervaring aan gebruikers voor een redelijke prijs. Helaas, het is aan een pond zwaarder dan concurrerende machines, heeft een lagere-res scherm en can’t make it 5 uur op een enkele lading.

U kunt een beetje meer betalen, overweeg de Yoga-720 ($1.499 wanneer op dezelfde manier geconfigureerd), die vergelijkbare prestaties, bijna tweemaal de levensduur van de batterij en een hoger-res scherm biedt. Maar hoewel het misschien niet zo pro-level als anderen, deze VivoBook Pro brengt de zippy prestaties die veeleisende gebruikers verlangen tegen een prijs die meer mensen kunnen veroorloven.

http://www.partynet.at/blog/21895,kopenaccu,Accu-Asus-a31-k53-Laptop-Topkwaliteit-.html

http://kopenaccu-blog.logdown.com/posts/2831189

http://kopenaccu.blogdiario.com/1507519585

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons