Nieuwe IBM 45N1108s Laptop accu

Accu IBM 45n1108s gevoel alsof het slechts een paar maanden geleden dat ik herzien de Lenovo Yoga 710, ik had een laptop die ik grondig genoten van het gebruik tijdens de evaluatieperiode. Nu Lenovo is terug met de Lenovo Yoga 720 en deze machine is ooit zo iets beter dan de uitgaande 710. De JBL geluidsontwerp systeem blijft net als de premie en kijken. Ook blijft de handtekening Yoga veelzijdigheid samen met een goede gebruikerservaring. Waar de Lenovo Yoga 720 ups het spel is met een nieuwere NVIDIA GeForce GTX1050 en 7e generatie Intel Core i7 chips. Dit is een krachtpatser presterende laptop, met name voor makers van inhoud en het behoudt die dezelfde geweldige look. Lees verder voor het volledige overzicht op het Top Pick Award-winnende, Lenovo Yoga 720.

De Lenovo Yoga 720 deelt enkele van zijn ontwerp signalen met de Lenovo 710 met sommige subtiele veranderingen. Dat is niet ongebruikelijk en het is niet slecht, aangezien de Lenovo 710 ook een uitstekende machine was. Je bent nog steeds geconfronteerd met een aluminium behuizing, die vrij zwaar, en super premium materialen is. De 720 is eigenlijk zwaarder dan de 710, niet door veel, maar het is opmerkend de moeite waard.

De bovenkant van de Accu IBM 45n1109s heeft nog steeds het logo van de Yoga emblazoned daarop. Het is niet opzichtig en gedaan in goede smaak, evenals het brandmerken kan worden gedaan. Langs de rechterrand van de 720 hebt u de power-knop, één USB-C/Thunderbolt 3-poort en een USB 3.0-poort. Aan de rechterkant van de laptop vindt u de hoofdtelefoonhefboom, USB 3.0-poort en de voedingspoort prioriteit.

Openstelling van de laptop die je door het expansieve 15.6 begroet FHD edgeless weergeven naast het toetsenbord, trackpad, en de vingerafdruklezer. Het toetsenbord is zelfs beter dan de 710, heeft dezelfde lage impact zachte typen ervaring en de reis voelt korter. Het toetsenbord is verlicht, die moet gewoon een standaard aanbod op elke laptop deze dagen. Lenovo laptop toetsenborden hebben verbeterd elk jaar en de Lenovo Yoga 720-toetsenbord is een van de beste die ik gebruikt heb, zeer comfortabel te gebruiken (full-size shift-toetsen links en rechts).

De vingerafdrukscanner is vrij veel in de dezelfde plaats en nog steeds werkt zo snel als ik herinner me. Ik ben in Windows 10 binnen een halve seconde van het plaatsen van mijn vinger op de scanner, echt effectief. De Accu IBM 45n1110s komt ook met JBL-luidsprekers, die zich bevinden op de bodem (meer op dat in de goede categorie). Het ontwerp is over het algemeen wat ik verwachtte, gezien het feit dat dit een vervolg op de Lenovo Yoga 710 is. Het is robuust, goed gebouwd, goede materialen, en voelt als uw geld is goed besteed. Het kan een beetje zwaar voor sommige gebruikers, houd in gedachten het begint bij 4,4 pond, afhankelijk van de configuratie.

De standaardweergave op de Accu IBM 45n1773s is een 1920 × 1080 FHD paneel maar u kunt upgraden naar een 3840 × 2160 UHD-scherm. Serieus, het FHD paneel is dat echt al de meeste gebruikers hoeven. Tenzij je wilt consumeren 4K content of grote foto- en videobewerking, is de standaardweergave echt een grote weergave.

De edgeless weergave is niet echt edgeless aangezien er sommige lichte randen op links, rechts en van boven. Ik let niet op dit, vooral omdat ik liever de webcam te zijn aan de boven- en niet de bodem net als andere edgeless laptops. Spreken van de bodem, behoudt de Accu Lenovo Ideapad xiaoxin-700 de grotere bezel van de onderkant van de 710. Ik voel dit bezel moet worden omgehakt een beetje meer, het is niet een deal breaker maar esthetisch zou ik graag een meer evenredige blik tussen de randen.

De helderheid van het scherm heeft zijn upped op dit model van 250 tot 280 neten, maar het is nog steeds niet genoeg voor mijn smaak. Apple laptops bereikbaar tot 500 nit en andere PC-laptops kunnen gaan over 300 nit. Hoewel het niet een dealbreaker, zou een hogere nit output iets die ik zou graag zien van Lenovo gewerkt voor dit model. De Lenovo Yoga 720 heeft wel last van verblinding en arme kijkhoeken in echt fel licht, de dezelfde klachten die ik had met de 710.

De toegewezen grafisch geheugen Accu IBM 45n1111s zal echt helpen voor makers van inhoud die gebruik maken van video- en fotobewerking apps. Ik was in staat om 4K video in Adobe Premiere zonder probleem te bewerken. De fans heeft kick in om af te koelen van de GPU maar dat is niet ongebruikelijk gegeven de verwerkingslading 4K videobewerking heeft op de GPU. De Lenovo Yoga 720 is niet een gaming laptop maar met de NVIDIA het aankan sommige lichte gaming als je je verveelt.

Accu voor IBM 45N1108s

Over het geheel genomen zijn de prestaties hier hoogste inkeping. Ik zou zeggen dat professionals die behoefte hebben aan zware verwerking en weergave moeten kijken naar de Core i7 met NVIDIA grafische. Algemene gebruikers kunnen waarschijnlijk leven met een Core i5 en de geïntegreerde Intel HD graphics, maar zorg ervoor om een minimum van 8GB van RAM. Ik zou ook adviseren een hobbel tot 16GB van RAM voor pro-gebruikers.

Lenovo zegt moet je tot 9 uur batterij met de FHD scherm, ik vond dit in het algemeen waar die algemeen wordt gebruikt. Ik had geen probleem krijgen van 8-9 uren van gebruik onder normale ladingen, surfen op het web, email, sommige mediaconsumptie. Hier ziet u batterij vallen als een steen als je videobewerking of fotobewerking. Dat is te verwachten gezien de verwerking eisen voor die taken. Levensduur van de batterij hangt dus echt op wat je doet, de helderheid van het scherm en zelfs luisteren naar audio.

http://peatix.com/event/316958http://kopenaccu.bloggerspoint.dk/2017/10/accu-ibm-45n1108s-beste-prijs/http://www.nintendo-master.com/blogs/kopenaccu/articles/accu-ibm-45n1109s-gratis-verzending-2-jaar-volledig-garantie

http://peatix.com/event/316958http://kopenaccu.bloggerspoint.dk/2017/10/accu-ibm-45n1108s-beste-prijs/http://www.nintendo-master.com/blogs/kopenaccu/articles/accu-ibm-45n1109s-gratis-verzending-2-jaar-volledig-garantie

http://peatix.com/event/316958http://kopenaccu.bloggerspoint.dk/2017/10/accu-ibm-45n1108s-beste-prijs/http://www.nintendo-master.com/blogs/kopenaccu/articles/accu-ibm-45n1109s-gratis-verzending-2-jaar-volledig-garantie

Post Tagged with

Related Posts

Leave a Comment

Social Icons